جستجو

عدم‌ آموزش مهارت‌های زندگی ضعف نطام‌‌ آموزشی در‌ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

گروه استان‌ها – رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور با اشاره به آمار طلاق در سال‌های اخیر، گفت: عدم‌ آموزش مهارت‌های زندگی برای جوانان، ضعف نطام‌‌ آموزشی در‌ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مصطفی راستینه پیش از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی استان برای رفع آسیب‌های اجتماعی به کمک‌سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان بازوی‌ اجرایی نیاز دارند.

وی تاکید کرد: در استان چهارمحال و بختیاری به عنوان‌ اولین استان، بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی استان، زیر نظر بهزیستی بصورت تخصصی دربحث آسیب اجتماعی فعالیت می‌کند.

رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور با تاکید بر منویات مقام‌معظم‌ رهبری مبنی بر اینکه آسیب‌‌ها به مرز فاجعه رسیده است و ورود همه دستگاه‌ها در جلوگیری از آسیب های اجتماعی ضروری‌ است، تصریح‌کرد: استفاده از ظرفیت قوه قضاییه برای به خط کردن همه دستگاه‌ها و مطالبه‌گری نیز موثر‌ است. در این‌ زمینه باید‌ کار سازمانی، کارشناسی‌ و برنامه‌ریزی شده و با تحقیق و میدانی و کتابخانه‌ای اقدام شود.

وی با اشاره به افزایش آمار طلاق از رقم‌ 12.2 درصدی در سال 94 به 33 درصد در سال 96، عدم‌ آموزش مهارت‌های زندگی برای جوانان را ضعف نطام‌‌ آموزشی در‌ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست.

رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور  با تاکید بر این که می‌توان با آموزش صحیح، فرهنگ‌ را ترمیم‌ و ارتقا داد، افزود: در راستای توانمندسازی جامعه و پیشگیری، آگاه سازی خانواده‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

راستینه افزود: متاسفانه مصرف “گل” به ویژه در سنین‌ نوجوانی رو به افزایش است که می‌توان با درایت مدیران‌ آموزشی در این راستا اقدامات مفیدی را شکل داد. متاسفانه آموزش‌های خانواده، آموزش شهروندی و آموزش‌های اجتماع‌محور در ایران با شکست مواجه شده است اما در‌ این جنگ نابرابر در آسیب‌های اجتماعی، باید پیشگیری مورد تاکید قرار گیرد.

رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کشور در پایان خاطرنشان کرد: آسیب‌های نوپدید و بازپدید و آسیب‌های مواد جدید باید با یک همت جمعی کنترل و پیشگیری شوند. حاشیه‌نشینی، مفاسد اخلاقی، اعتیاد، طلاق و خشونت از برجسته‌ترین آسیب‌ها از مجموع 51 آسیب جمع‌بندی شده است.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *