به گزارش روابط عمومی بنیاد معاونت طب سنتی بنیاد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با همکاری مؤسسه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانیان ماد، دوره آموزشی مقدماتی طب سنتی- مزاج شناسی را براگزار می کند.
این دوره به مدت 56 ساعت (48 ساعت تئوری و 8 ساعت عملی) در 7 جلسه 8 ساعته با هدف افزایش سطح آگاهی فراگیران در مقوله سلامتی برگزاز می گردد.
در واقع نگاهی به وضعیت سلامت جوامع بیانگر انحراف شدید جوامع به سمت بیماریها می باشد. شیوع بیماریهای نوظهور، کاهش سن ابتلا به بیماریهای گوناگون از قبیل بیماریهای قلبی، عروقی، مغزی و … همگی بیانگر این انحراف از سلامتی می باشد. این وضعیت معلول تغییر شیوه زندگی انسانها و دوری آنها از طبیعت خدادادی است. طب سنتی ایرانی با بیش از هفت هزار سال سابقه و استفاده از روشهای طبیعی، ساده، کم عارضه و بسیار موثر میتواند وسیله آشتی انسانها با طبیعت را فراهم آورد و از این طریق به ارتقاء سطح سلامتی جامعه کمک شایانی بنماید. بنابراین برگزاری چنین دوره هایی جهت افزایش سطح آگاهی فراگیران در مقوله سلامتی ضروری به نظرمی آید.
این دوره ترجیحاً باری پزشکان و پرستاران برگزار می گردد اما افرادی که دیپلم دارند نیز جهت ارتقای سواد سلامت می توانند در دوره شرکت کنند.
اساتید دوره، اساتید مورد تایید جناب آقای دکتر مهدی فهیمی معاونت طب سنتی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مؤسسه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانیان ماد می باشند.
منابع درسی مورد نیاز در این دوره به صورت زیر می باشد:
• قانون در طب – نویسنده بوعلی سینا
• ذخیره خوارزمشاهی – نویسنده اسماعیل جرجانی
• خلاصه الحکمه – نوشته عقیلی خراسانی
• مخزن الادویه – نوشته عقیلی خراسانی
در انتهای دوره نیز برای صدور مدرک، فراگیران با امتحان کتبی به صورت تشریحی و گزینه ای و نیز امتحان شفاهی ارزیابی خواهند شد.
هزینه شرکت در دوره 1,600,000 تومان می باشد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 22247826 و 22208357 تماس حاصل نمایند.
جهت ثبت نام در دوره کلیک نمایید.
همچنین این دوره شامل 7 جلسه می باشد که علاقمندان می توانند به صورت تک جلسه ای ثبت نام نموده و مدرک خود را فقط در همان کارگاه(های) انتخابی دریافت نمایند:
جلسه اول :
1) کارگاه آشنایی با طب سنتی : شامل تاریخچه طب سنتی – ضرورت احیا طب سنتی – تفاوت های طب سنتی با طب کلاسیک – علم طب و تقسیم بندی آن از دیدگاه طب ایرانی (4 ساعت – تئوری)
2) کارگاه شناخت ارکان (4 ساعت – تئوری)
جلسه دوم :
1) کارگاه مفهوم اعتدال و سلامتی و روشهای قیاس (4 ساعت – تئوری)
2) کارگاه انواع مزاج و سوء مزاج (4 ساعت – تئوری)
جلسه سوم :
1) کارگاه مزاج انواع و علائم تشخیص مزاج (4 ساعت – تئوری)
2) کارگاه ارواح و قوا (4 ساعت – تئوری)
جلسه چهارم :
کارگاه Case taking (8 ساعت – عملی)
جلسه پنجم :
کارگاه اخلاط و اعضاء (8 ساعت – تئوری)
جلسه ششم :
1) کارگاه مزاج شناسی اعضای حیاتی : مغز و قلب (4 ساعت – تئوری)
2) کارگاه مزاج شناسی اعضای حیاتی : کبد و معده (4 ساعت – تئوری)
جلسه هفتم :
1) نشانه شناسی ادرار و مدفوع (4 ساعت – تئوری)
2) کارگاه علائم تجمع اخلاط در اعضای مختلف (4 ساعت – تئوری)