جستجو

انتقال ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان

انتقال ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی به نقل از ایرنا، عسکر جلالیان روز شنبه افزود: وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اهداف انسان‌دوستانه و در راستای تعهدات بین‌المللی خود در اجرای مفاد موافقت‌نامه انتقال محکومین به حبس، ۱۹۹ نفر از اتباع افغانستانی محبوس در کشورمان را از سه استان تهران، سیستان و بلوچستان و اصفهان تحویل مقامات قضایی و انتظامی افغانستان داد تا باقیمانده دوران محکومیت خود را در این کشور سپری کنند.

رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری با اشاره به انتقال بیش از ۴۵۰۰ زندانی تبعه خارجی به کشورهای متبوعشان در طول یک دهه فعالیت این کمیته خاطر نشان کرد: باید شرایطی را فراهم کرد که فرآیند اجتماع‌پذیری و برگشت به کانون خانواده برای محکومان به حبس تسهیل و تسریع شود، بر این اساس در یک ماه اخیر بیش از ۴۰۰ زندانی خارجی برای گذران ادامه دوران محکومیت به کشورهایشان منتقل شده‌اند.

جلالیان گفت: محکومین خارجی محبوس در زندان‌های کشورمان از نظر برخورداری از حقوق مربوطه و شمول عفو، با زندانیان ایرانی یکسان بوده و از ارفاقات قانونی مقرر در قوانین داخلی بهره‌مند هستند و از این نظر تفاوتی بین زندانیان ایرانی و خارجی وجود ندارد.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *