روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی: در ابتدای این نشست دکتر راستینه ضمن توضیح فعالیتهای بنیاد و اهمیت تشکیل معاونت ورزش و جوانان در بدنه بنیاد به بیان نیازمندیهای کشور در راستای کاهش آسیبها پرداخته و گفتند:در دنیا ثابت شده با دو حوزه آموزش و مشاوره میتوان کاهش آسیب داشته و به جامعه کمک بزرگی نمود.این دو بخش حاصل تحقیقات دانشگاهی و علمی است و همه جوامع بشری در صورت توجه به این دو حوزه کاهش محسوسی در این بخش داشته و در ادامه ارتقای سلامت مردم خود را شاهد باشند.گسترش این دو بخش حاصل همکاری همه دستگاهها ، سازمانها، دانشگاهیان و سیاستمدران و ورزشکاران بوده و همه این بزرگان با توجه به محبوبیت و داشتن قدرت مناسب اجتماعی از عهده این کار بزرگ بر خواهند آمد..
وی همچنین به معرفی ظرفیتهای آموزش،مشاوره و حمایتی بنیاد پرداخت و اذعان داشت که از این ظرفیت می¬توان جهت حل مشکلات مراجعان که تحت پوشش فدراسیون های ورزشی هستند مانند ورزشکاران ،مربیان و مدیران و خانواده آنها استفاده کرد..
در ادامه، دکتر خسروی سرپرست فدراسیون ضمن استقبال از تعامل و همکاری با بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، بیان داشت :مهمترین وظایف بنیاد پیشگیری از اشاعه آسیبهای موجود در جامعه ، و در صورت بروز بحران، مداخله در بحران و انجام اقدامات تخصصی در کنترل آسیب بوجود آمده برای افراد آسیب دیده است و با توجه به این اهداف فدراسیون آمادگی همکاری همهجانبه با این بنیاد را دارد و به نظرم این یکی از مهمترین فعالیت برای ما میتواند باشد. .
همچنین دکتر ملکان معاونت ورزش و جوانان بنیاد، با اشاره به اجرای برنامه های سال 1404در دو حوزه ورزش و جوانان، ارتقاء سطح کیفی ورزشکاران و خانواده آنان و راهکارهای پیشرفت و ترویج ورزش شهروندی در بین اقشار مختلف مردم اظهار امیدواری کرد تا سطح سلامت جامعه ارتقاء پیدا کند. همانطور که میدانیم ورزش بزرگترین ستون کاهش آسیب در کشورها هست و ما میتوانیم با توجه به این پتانسیل بالای ورزش برای همه رده های سنی و خانواده ها مفید باشیم.ورزش در دو بعد همگانی و حرفه ای میتواند سلامت هفت گانه جامعه را بالا ببرد و این هدف همه دولتهاست..
در پایان این نشست، مقرر شد با معرفی نماینده فدراسیون در بنیاد و تشکیل کارگروها و کانونهای تخصصی با حضور کارشناسان خبره هر دو دستگاه، تعامل تخصصی و حرفهای در چارچوب انعقاد تفاهمنامه صورت گیرد.
