جستجو

لزوم همکاری همه جانبه تمامی دستگاه های مردمی و دولتی برای کاهش آسیب در فضای مجازی

لزوم همکاری همه جانبه تمامی دستگاه های مردمی و دولتی برای کاهش آسیب در فضای مجازی2232235454

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

ضمن انعقاد تفاهم نامه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ(فتا) و بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی مطرح شد.
لزوم همکاری همه جانبه تمامی دستگاه های مردمی و دولتی برای کاهش آسیب در فضای مجازی
در مراسم عقد تفاهم نامه فی مابین پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ با بنیاد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که در مورخه 13/12/1403 در ساختمان فرماندهی پلیس فتا به امضا رسید؛ “مصطفی راستینه” رئیس بنیاد ضمن تشکر و تقدیر از زحمات شبانه روزی پلیس فتا گفت: این مسئولیت همه ما سازمانهای مردم نهاد و دستگاه های دولتی است که مردم را با خطرات و محاسن فضای مجازی آشنا نموده و آن ها را آگاه به این فضا نماییم. بزرگترین ایراد ما این است که مردم را در فضای مجازی تنها گذاشته ایم و دستگاه های فرهنگ ساز متاسفانه به وظایف خود عمل نمی نمایند. این مسئله باعث شده پرونده های پلیس روز به روز بیشتر و بیشتر شود. جدا از ازدیاد پرونده ها، گرفتار شدن خانواده ها و بچه ها در این دام به ظاهر زیبا، زندگی آنان را به چالش می کشد. راستینه در ادامه افزود: فضای مجازی گرچه سطح تعاملات ما را گسترده تر کرده است اما باعث دور شدن جامعه و خانواده از یکدیگر شده است. طبیعتا ما به دنبال حذف فضای مجازی و اینترنت نمی توانیم و نباید باشیم اما می توانیم با مدیریت درست، آسیب های مترصد خود را به حداقل برسانیم. مزیت استفاده از فضای مجازی زیاد است به شرطی که همه آگاه به استفاده درست از آن باشند. همه می دانند برخی کسب و کارها در همین فضا رونق گرفته اند و پیشرفت خوبی کرده اند و خانواده های بسیاری که در این شرایط اقتصادی بیکار شده اند را پوشش داده است. ولی به هر حال این فضا مثل تیغ دولبه می باشد که هم مضر است هم مفید. براحتی می توان با مدیریت و آموزش این فضا، این مشکلات را برطرف و آسیب را به حداقل رساند.
در ادامه راستینه با اشاره به سارقان اینترنتی گفت: در گذشته حدود 78 درصد سارقان اینترنتی که احتمالا الان این آمار بیشتر هم شده، از اطلاعات منتشر شده در شبکه های اجتماعی سوءاستفاده می کردند و این به واسطه عدم اطلاع رسانی به موقع و موثر توسط ما صورت می گرفته است.
با تمام این صحبت ها ما بر آن شدیم با اقدامات موثر و کارآمد با همکاری پلیس فتای تهران بزرگ و همکاری همه دستگاه های اجرایی و انجمن ها و موسسات و شبکه های خیرین سراسر کشور، اقدامات وسیعی را در حوزه های دانش افزایی در حوزه سایبری و پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی، کمک به کاهش شکاف دیجیتال والدین با فرزندان ، کمک به آموزش مدارس و آموزش خانواده ها، برگزاری دوره های تربیت مربی و دوره های ویژه آگاه سازی مدیران انجام دهیم. یکی از مهمترین گام ها راه اندازی سامانه دیدبان ملی در حوزه جمع آوری اطلاعات در فضای مجازی می باشد. بنیاد در نظر دارد با این فعالیت، ضمن توسعه اجتماعی و حضور همه جانبه تمامی سازمان های مردم نهاد و فعالین اجتماعی، سطح تعامل مردم با دستگاه های نظارتی را بالا ببرد و معتقد است این کار تاثیر بسزایی در بالا رفتن سرمایه اجتماعی خواهد داشت.
دکتر راستینه در پایان با اظهار امیدواری نسبت به عقد این تفاهم نامه بیان داشتنند این می تواند شروع یک حرکت اجتماعی بزرگ باشد و خواستار حضور پررنگ سازمان های مردم نهاد برای کمک به این امر شدند.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *