جستجو

پلمب ۱۱۶ انبار کالای قاچاق/بیش از ۱۲۰۰ پرونده برای متهمان تشکیل شد

پلمب ۱۱۶ انبار کالای قاچاق/بیش از ۱۲۰۰ پرونده برای متهمان تشکیل شد

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی به نقل از ایرنا، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از شناسایی و پلمب ۱۱۶ باب انبار کالای قاچاق خبر داد و گفت: ارزش تقریبی کالاهای کشف شده در این طرح ۷۴۲ میلیارد تومان است.

سردارحسین رحیمی روز چهارشنبه با اشاره به اجرای طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا و ارز با اولویت نظارت و پایش انبارها و محل‌های نگهداری کالا، افزود: این طرح به مدت ۷۲ ساعت در سراسر کشور اجرا شد که طی آن سه هزار و ۴۴۵ باب انبار و محل نگهداری کالا مورد بازدید و بازرسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح تعداد ۷۲۱ دستگاه خودرو توقیف و ۱۲۱۶ فقره پرونده برای متهمان تشکیل شد.

سردار رحیمی با تاکید بر اینکه با کالای قاچاق از ورود، توزیع و سطح عرضه مقابله خواهد شد، گفت: هموطنان می‌توانند کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور را با اخبار و اطلاعات خود در زمینه محل‌های نگهداری کالای قاچاق همراهی و یاری کنند.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *