جستجو

۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امروز نزدیک به ۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و از این نظر، جمعیت زنان سرپرست فاقد بیمه به صفر رسید.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از رکنا، «سیدجواد حسینی» امروز (یکشنبه) در نشست خبری امضای تفاهم‌نامه با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر افزود: یکی از وظایف سازمان بهزیستی، خدمات رسانی به زنان سرپرست خانوار است و تفاهمنامه امروز نیز در همین راستا منعقد خواهد شد.

وی بیان‌داشت: سازمان بهزیستی به اندازه کافی اجتماعی نشده است و زمانی که صحبت از این سازمان می‌شود، افراد بیشتر یاد معلولان می‌افتند در حالی که سازمان بهزیستی در بخش‌های دیگر ۱۶۰ ماموریت مانند مددکاری، سالمندان، ازدواج، پیشگیری و غیره دارد که مردم باید آن‌ها را بشناسند.

حسینی تاکید کرد: ۶ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم که ۳۰۰ هزار نفر از آنان انواع خدمات از بهزیستی دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز خوشحال هستیم که با تحت پوشش قرار دادن ۹ هزار زن سرپرست خانوار، پوشش بیمه‌ای زنان روستایی و عشایر کشور را کامل می‌کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه‌داد: گام نخست، توانمندسازی و گام بعدی فرصت آفرینی است و اگر این ۲ گام موفق شود گام سوم یعنی عدالت اجتماعی رخ می‌دهد.

وی اظهار داشت: همه ما می‌دانیم که رکن اصلی رفاه اجتماعی، بحث تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی است و دولت مکلف به ارائه خدمات است، چرا که خانواده نهاد بنیادی است اما در معرض آسیب قرار گرفته است.

حسینی خاطرنشان‌کرد: بیش از ۶۰ درصد خانوارها دچار مشکل «خانواده پرآشوب» هستند و بقیه حالت متعادل دارند. بنیاد خانواده در ایران از جوامع دیگر مستحکم‌تر است. در این شرایط پدیده بی سرپرستی و سرپرستی زنان سرپرست خانوار نمایان می‌شود. اینها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند که بخش زیادی از آن مشکل اقتصادی است.

وی تصریح‌کرد: سازمان بهزیستی بر اساس مواد قانونی متعدد حق برخورداری زنان از تامین اجتماعی را مورد تاکید قرار داده و با همکاری صندوق بیمه عشایر برای بیمه این زنان اقدامات لازم را انجام داده است.

این مقام مسئول گفت: از سال ۸۶ این حرکت توسط سازمان بهزیستی آغاز شده و امروز حدود ۹ هزار زن سرپرست خانوار روستایی و عشایری تحت پوشش قرار می‌گیرند تا تعداد زنان تحت پوشش به ۶۱ هزار و ۲۰۰ نفر و جمعیت هدف ما از نظر عدم پوشش بیمه به صفر برسد.

وی توضیح‌داد: از ۲ میلیون و ۷۱۴ هزار مستمری بگیر سازمان بهزیستی، نزدیک به ۳۰۰ هزار زنان سرپرست خانوار هستند که تحت پوشش قرار دارند. همچنین تا پنج میلیون تومان برای زنان سرانه آموزش و یافتن شغل درنظر گرفته‌ایم.

حسینی افزود: این افراد می‌توانند از ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی که برای خود اشتغالی و اشتغال کارفرمایی در سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است، بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان‌کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۴ هزار زن سرپرست خانوار به گونه‌ای از خدمات شغلی بهره‌مند خواهند شد، همچنین ۲۲۰ هزار افراد دارای معلولیت و مددجو داریم که فاقد مسکن هستند و در نظر داریم ۲۰ هزار نفر از آنان صاحب مسکن شوند.

به گزارش ایرنا، از سال ۱۳۸۶ سازمان بهزیستی شناسایی زنانی را آغاز کرده که شرایط لازم برای اینکه تحت پوشش بیمه قرار بگیرند را داشتند. بر همین اساس این سازمان هر ساله بودجه لازم برای افرادی که حائز شرایط هستند را تامین و آن افراد را تحت پوشش قرار داده است. بر اساس این تفاهم‌نامه همه افرادی که در حوزه روستایی و عشایری زندگی می‌کنند و تحت پوشش بیمه هستند، شناسایی و به بخش بیمه‌پردازی اضافه خواهند شد تا پوشش بیمه زنان روستایی تکمیل شود.

 

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *