رئیس اداره امور تربیتی و مشاوره اداره کل آموزشوپرورش لرستان از افزایش ۵۰ درصدی تعداد کارگاههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سطح مدارس این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل ازخبرگزاری مهر، فرشاد بازگیر امروز سهشنبه در ویژهبرنامه آغاز هفته ۸ بهداشت روان در مدرسه دخترانه «ریحانه» ناحیه دو خرمآباد، ضمن تبیین اهمیت هفته بهداشت روان، اظهار داشت: در عصر ما هدف از مدرسه رفتن صرفاً یادگرفتن مطالب درسی نیست، بلکه هدف مدرسه پرورش همهجانبه و تمام ساحتی دانشآموز است و در این میان معلم و مربی مهمترین و مؤثرترین فرد است.
وی افزود: خوشبختانه در اداره کل آموزشوپرورش استان توجه ویژهای بهسلامت روان دانشآموزان استان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وجود دارد و اقدامات بسیاری در این راستا صورتگرفته است.
رئیس اداره امور تربیتی و مشاوره اداره آموزشوپرورش لرستان، گفت: افزایش ۵۰ درصدی کارگاههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سطح مدارس در یک سال اخیر یکی از این اقدامات بوده که تأثیر این کارگاهها بهصورت مستقیم در سطح مدارس قابلمشاهده است و گواه آن کاهش یا حتی صفرشدن آسیبهای اجتماعی در بعضی شهرستانهای استان است.
بازگیر، افتتاح خانه «یاریگران زندگی» با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در خرمآباد، برگزاری ۴۰۰ مصاحبه تخصصی در سطح استان در ابتدای سال جاری برای ورود نیروهای جدید به حوزه پرورشی و مشاوره، توانمندسازی همه مشاورین زیر ۲۰ سال سابقه در دوره توانمندسازی «سپهر دانش» در تابستان گذشته، دعوت از کارشناسان علوم پزشکی برای حضور در مدارس، فعالکردن پایگاههای سلامت روان، پذیرش رایگان مراجعین و خط ملی ۱۵۷۰ برای ارائه خدمات حمایتی و مشورت و… را از دیگر اقدامات صورتگرفته عنوان کرد.