جستجو

کاهش آسیب‌های اجتماعی مستلزم برنامه ریزی مدون است

کاهش آسیب‌های اجتماعی مستلزم برنامه ریزی مدون است

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل بر لزوم شناسایی آسیب‌های اجتماعی بین جوانان تأکید کرد و کاهش آسیب های اجتماعی را مستلزم برنامه ریزی مدون و دقیق توسط مسوولان و صاحبنظران دانست.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از ایرنا، علی رضا ملاشاهی روز یکشنبه در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی با بیان اینکه باید قبل از وقوع، حادثه را شناسایی کرد، گفت: برای اینکه دچار مشکلات متعدد نشویم باید قبل از بروز آسیب‌های اجتماعی نسبت به شناسایی آسیب‌ها اقدام کنیم.

وی بیان کرد: بهزیستی در زمینه آسیب شناسی اجتماعی و مشاوره ای می تواند کمک های زیادی در راستای کم رنگ کردن ناهنجاری های اجتماعی کند و نقش نهاد بهزیستی باتوجه به وظایف و مسوولیت‌هایی که به عنوان یک نهاد حمایتی در جامعه بر عهده دارد، در کاهش آسیب های اجتماعی تعیین کننده است.

فرماندار شهرستان ویژه زابل با بیان اینکه خانواده‌ها به عنوان رکن اساسی جامعه، در کاهش میزان آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند، افزود: تربیت صحیح و اصولی فرزندان و ایمن‌سازی آن‌ها در برابر آسیب‌های اجتماعی توسط خانواده‌ها می‌تواند سبب کاهش میزان ابتلای جوانان به آسیب‌های اجتماعی شود.

وی با بیان اینکه امروزه دشمن با استفاده از جنگ نرم در تلاش برای رخنه در روح جوانان است، اظهارکرد: برای مقابله با این امر باید بصیرت و آگاهی را در جوانان بیش‌تر کرد.

ملاشاهی بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای بررسی این آسیب‌ها و ارایه راهکارهای مناسب برای مصون ماندن جوانان از آسیب های اجتماعی تأکید کرد و گفت: کارگروه های تخصصی وظیفه دارند راهکارهای لازم را در زمینه آسیب های اجتماعی از جمله ازدواج های ناموفق و طلاق، اعتیاد، آسیب های روانی شامل خشونت، خودکشی و سرقت، آسیب های نوظهور از جمله استفاده از ماهواره ، اینترنت و تلفن همراه ارائه کنند.

وی اجرای برنامه های فرهنگی، برگزاری کلاس‌ها و کارگاه های آموزشی را از جمله راهکارهای موجود برای کاهش آسیب‌های فرهنگی در جوانان دانست و خواستار توجه ویژه مسئولان مربوطه به این مهم شد.

فرماندار شهرستان ویژه زابل اجرای برنامه های نشاط آور فرهنگی و ورزشی، استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد و علما و روحانیون، انجام اقدامات پیشگیرانه در محیط های کاری و کارگری و توجه به آموزش های مهارتی و فنی و حرفه‌ای را از جمله مهمترین برنامه های پیشگیرانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های آن برشمرد و گفت: این برنامه ها باید در مناطق شهری و روستایی بویژه محلات آسیب پذیر با جدیت انجام شود.

در این جلسه سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی فرمانداری،بخشداران بخش مرکزی و کرباسک،رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل،شهردار و جمعی از روسای ادارات شهرستان حضور داشتند.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *