مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی دادستان کل کشور از ضرورت بهرهمندی از ظرفیت نخبگان در ساماندهی آسیبهای اجتماعی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری مهر، محمدحسین صادقی مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی دادستان کل کشور در نشست رصد و پایش آسیبهای اجتماعی منطقه یک تهران گفت: دستگاههای متعددی در حوزه آسیبهای اجتماعی دارای تکلیف هستند که اگر تکلیف درست انجام نشود، آسیب اجتماعی نمود پیدا میکند. در جبهه مقدم مقابله با آسیبهای اجتماعی شهرداری قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مطالبه شهروندان این است که در سطح شهر احساس آرامش و امنیت کنند، بیان کرد: ما باید تلاش کنیم که احساس آرامش را برای شهروندان رقم زنیم.
صادقی با اشاره به اینکه پرداختن به آسیبهای اجتماعی یک سیاست مستمر است و حتماً باید آن را دنبال کنیم، اظهار کرد: ساماندهی معتادان متجاهر، متکدیان، مدیریت پسماند و… مخصوص امسال و سال گذشته نیست. این سیاست کلی و دائمی است و باید با جدیت دنبال شود.
وی با تاکید بر اینکه ما باید تلاش کنیم محیط را برای افرادی که استعداد برهم زدن آرامش و امنیت را دارند؛ ناایمن کنیم، گفت: این امر را با اقتدار پلیس و استفاده از سیستمهای هوشمند نوین میتوان رقم زد. ما باید هم شهروند قانونمدار داشته باشیم، هم از فناوریهای نوین استفاده کنیم و هم حضور پلیس را داشته باشیم.
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی دادستان کل کشور تاکید کرد: باید ارتقا فرهنگ شهرنشینی، گفتمان و نشست با بزرگان را با استفاده از ظرفیت فرهنگسراها و مساجد برای شهر تهران رقم زنیم.
وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از شهروندان ما مطیع قانون هستند، اظهار داشت: باید چتر حمایتی ما برای افرادی که مطیع قانون هستند، به گونهای باشد که تعداد باقیمانده از شهروندان احساس ناامنی شدید کنند.
وی خاطرنشان کرد: نخبگان از جنبه مسئولیت اجتماعی میتوانند در امر ساماندهی آسیبهای اجتماعی مشارکت داشته باشند.