جستجو

اهواز با مشکلات پیچیده در زمینه‌های مختلف مواجه است/ نارسایی در زیرساخت‌ها

اهواز با مشکلات پیچیده در زمینه‌های مختلف مواجه است/ نارسایی در زیرساخت‌ها

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام حمید رعیتی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با رسانه‌های جمعی در مجتمع فرهنگی فجر اهواز اظهارکرد: برخی کلانشهرهای کشور ۱۰ سال پیش بسیاری از زیرساخت‌ها را انجام دادند بنابراین باید بپذیریم که در زیرساخت ها دچار عقب ماندگی شدیم و باید بتوانیم با برنامه‌ریزی و کار زمان‌بر در همه حوزه‌های فرهنگی و زیرساختی، کارها را به جلو ببریم و فاصله اهواز با سایر کلانشهرها را کم کنیم.

وی آموزش شهروندی را یکی از کارهای زیرساختی در حوزه فرهنگی شهرداری اهواز بیان کرد و افزود: از اول مهرماه پارسال تا پایان سال ۱۴۰۱ یعنی حدود ۶ ماه حدود ۱۰۰هزار دانش آموز اهوازی یعنی حدود یک سوم کل دانش‌آموزان این کلانشهر با همکاری آموزش و پرورش زیرپوشش آموزش شهروندی قرار گرفتند و این کار بزرگ و بی‌سابقه‌ای است.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز آموزش را زیرساخت همه کارهای فرهنگی بیان کرد و افزود: توسعه آموزش شهروندی در اهواز در ۲ سال اخیر بی‌نظیر بوده ولی با این وجود راضی به وضع موجود نیستیم و باید با کار جهادی و مستمر بتوانیم اهواز را به شهری بانشاط و توسعه یافته تبدیل کنیم و این با مشارکت مردم و برنامه‌ریزی امکان‌پذیر است.

حجت‌الاسلام رعیتی در عین حال گفت: برآورده شدن همه انتظارها و توقع‌های بجای شهروندان با توجه به محدودیت‌های اعتباری و مالی و تورم عملا”امکان‌پذیر نیست.

توجه به مناطق کم برخوردار

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز توجه به مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای اهواز را یکی از اولویت‌های این سازمان بیان کرد و افزود: آسیب‌ها در این مناطق شناسایی شده، البته ما متولی اصلی در این امور نیستیم ولی با تعامل سایر دستگاه‌های مسئول کمک شد تا به بخشی از آسیب‌ها (اعتیاد، بزه ها …) رسیدگی شود.

وی گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز به عنوان پشتیبان و همیار در کارهای فرهنگی در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار همچنان پای کار است و به جد از انجام کارهای فرهنگی و بانشاط حمایت کرده و خواهد کرد.

برنامه ریزی برای ساخت تابلوهای جدید تبلیغاتی در اهواز

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز با اشاره به کمبود و محدودیت فضای تبلیغاتی و فرهنگی در اهواز گفت: پارسال ۶۰ تابلو تبلیغاتی توسط این سازمان ساخته شد و تا پایان امسال این عدد به ۱۰۰ تابلو خواهد رسید.

وی برپایی ۱۳۰ جشن محله‌ای مردمی ، نورافشانی ۱۱۰ نقطه شهری و برپایی ۱۱۰ ایستگاه صلواتی در ایام خجسته دهه ولایت و امامت را از برنامه های این سازمان بیان کرد و افزود: هنر ما این است که مردم را در این برنامه‌ها دخیل کنیم.

حجت‌الاسلام رعیتی در ادامه افزود: به اذعان استاندار خوزستان، سازمان متبوع بیشترین برنامه‌های شاد را در عید غدیر تدارک دیده است.

وی در ادامه فعال کردن هشت سرای محله اهواز و ۲ پارک بانوان را از برنامه‌های این سازمان بیان کرد.

جلوگیری از کارهای موازی در مجموعه شهرداری

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا در خصوص کارهای موازی فرهنگی در مجموعه شهرداری که منجر به افزایش هزینه‌ها شده است ضمن اذعان به این مساله گفت: تلاش می‌کنیم از کارهای موازی و کم اثر فرهنگی جلوگیری کنیم.

وی در ادامه افزود: باید به کارهای فرهنگی عمق بخشی دهیم و از انجام کارهای سمبلیک، کم اثر و تکراری جلوگیری کنیم و این جزو برنامه های سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز است.

اوقات فراغت تابستانی

رییس سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز در پاسخ به سوال مشترک خبرنگاران در خصوص برنامه شهرداری برای پرکردن اوقات فراغت تابستانی گفت:با وجود آنکه شهرداری تنها متولی این مطالبه مردمی نیست ولی یک کار مشترک با سپاه ، تبلیغات اسلامی و حوزه هنری برای پرکردن اوقات فراغت انجام دادیم.

وی در ادامه گفت: یک هزار ۲۰۰ سانس استخر که ۲ سوم هزینه آن را پرداخت کردیم تدارک دیده شده و با ۱۲ استخر قرارداد منعقد کردیم تا بتوانیم پاسخگوی بخشی از مطالبات مردمی باشیم.

حجت الاسلام رعیتی ، اوقاف فراغت را موضوعی گسترده و فراگیر بیان کرد و در ادامه آمادگی شهرداری را برای همیاری ، کمک و پشتیبانی از دستگاه‌هایی که در این موضوع فعال هستند اعلام کرد.

جمع‌آوری متکدیان ، معتادان و کودکان کار وظیفه شهرداری نیست

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز با بیان اینکه جمع‌آوری متکدیان ، معتادان و کودکان کار وظیفه شهرداری نیست ولی در جمع آوری آنان کمک خواهیم کرد گفت: بیش از یک هزار متکدی با کمک شهرداری جمع‌آوری شد ولی دوباره بازگشتند چون تگدی‌گری درآمدزا است.

وی تکدی گری را یکی از معضلات مشترک شهرها بیان کرد و افزود:باید چرخه بازگشت متکدیان به سطح شهر قطع شود و این مستلزم همکاری همه دستگاه‌های مسئول و برنامه ریزی برای اشتغال و حرفه‌آموزی آنان است.

حجت الاسلام رعیتی افزود: این زیرساخت ها و هماهنگی های بین بخشی انجام نشود تکدی‌گری در اهواز ریشه‌کن نخواهد شد البته باید مردم نیز مشارکت و همراهی کنند چون بدون همراهی مردم هیچ برنامه‌ای به سرانجام مورد نظر نخواهد رسید.

برپایی پنج همایش پیاده‌روی در اهواز در سال گذشته

رییس سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز با بیان شهرداری از بجز از ورزشی قهرمانی ، از همه رشته های ورزشی حمایت و پشتیبانی کرده و می‌کند افزود: در این راستا پارسال پنج همایش پیاده‌روی برگزار کردیم که این در ایجاد نشاط بین مردم بسیار موثر بود.

وی گفت: با مساعد شدن هوا ، همایش های پیاده روی در نیمه دوم سال از سرگرفته خواهد شد.

شهرداری تنها متولی امور فرهنگی نیست

حجت‌الاسلام رعیتی با بیان اینکه شهرداری تنها متولی امور فرهنگی نیست افزود: فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاهها، آموزش و پرورش، حوزه هنری، حوزه های علمیه، مساجد، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اداره کل تبلیغات اسلامی نیز کار فرهنگی می کنند و ما در کنار آنان کار فرهنگی متفاوت و اثرگذار در حوزه شهری نیز انجام می‌دهیم.

موضوع عفاف و حجاب از دیگر سوال ها و دغدغه‌هایی بود که در این نشست مطرح شد.

حجت‌الاسلام رعیتی در پاسخ به این سوال گفت: معتقدم شهرداری بیشترین کار در این بخش (حجاب و عفاف) انجام داده است.

وی به برگزاری ۱۶ هزار جلسه در مدارس دخترانه با کمک و همراهی حوزه‌های علمیه ، برپایی چندین نمایشگاه عفاف و حجاب در اهواز اشاره کرد و گفت: با این وجود از کارهای انجام شده در این حوزه راضی نیستیم و باید بیشتر روی این مساله فرهنگی و اعتقادی برنامه‌ریزی کرد.

معضل حاشیه‌نشینی، برنامه های بانشاط ، نگاه به مناطق محروم و فاقد زیرساخت های فرهنگی ، انتقال تجارب موفق کلانشهرها به اهواز ، برنامه‌های محرم و اربعین ، انتقاد از کارهای موازی فرهنگی در مجموعه شهرداری اهواز ، نبود برنامه قوی فرهنگی در عید قربان ، برنامه های تابستانه ، پرهزینه‌بودن برنامه‌های فرهنگی در شهرداری اهواز ، چابک سازی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اهواز ، حمایت مالی از ورزشکاران ، هنر و هنرمندان و زمینه سازی برای فروش آثار هنرمندان ، حمایت از چاپ و نشر کتاب از سوال ها و دغدغه های اصحاب رسانه در این نشست خبری بود.

حجت‌الاسلام رعیتی در جمع‌بندی این نشست خبری از اصحاب رسانه دعوت کرد از مکان‌های فرهنگی و سراهای محله که به تازگی تجهیز وراه اندازی شده اند بازدید کنند و انتقادات و پیشنهادهای خود را برای بهبود ، کارایی و اثرگذاری بیشتر به سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز ارائه کنند.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *