دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با انسداد مرزها و اقدامات هوشمندانه، مسیر ورود مواد مخدر به کشور ۱۵ درصد و آهنگ رشد شیوع مصرف مواد در حوزههای دانش آموزی، جوانان و نوجوانان کاهش داشته است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری فارس، اسکندر مومنی، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس آمار دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در یک دهه گذشته تولید مواد مخدر صنعتی، متاآمفتامینها و شیشه در افغانستان رشد فزاینده چند برابری داشته است.
وی افزود: خبرهایی که درباره مقابله با مواد مخدر در افغانستان منتشر میشود در حد یک خبر باقی مانده است و اقدام عملی خاصی برای کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان اتفاق نیفتاده است.
مومنی با بیان اینکه همه ارکان نظام برای مقابله با مواد مخدر مصمم هستند، افزود: جمهوری اسلامی ایران اقدامات خوبی برای مبارزه قاطع، هوشمند و همه جانبه در جهت مقابله، درمان و پیشگیری از مصرف مواد مخدر انجام داده است.
مومنی افزود: با انسداد مرزها و اقدامات هوشمندانه صورت گرفته، مسیر ورود مواد مخدر به کشور ۱۵ درصد و آهنگ رشد شیوع مصرف مواد در حوزههای دانش آموزی، جوانان و نوجوانان کاهش داشته است.
مومنی با بیان اینکه ضربه به بنیانهای مالی قاچاقچیان یکی از راه حلهای اصلی مبارزه با مواد مخدر است، گفت: در ۴ سال گذشته ضربه به بنیانهای مالی قاچاقچیان ۱۰ برابر افزایش داشته است که این از نکات مثبت در حوزه مقابله است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه درمان هم با شیوهها و داروهای نوین و هم با استفاده از تجربیات بین المللی و تجربیات داخلی در مبارزه با مواد مخدر پیشرفت قابل توجهی صورت گرفته است.
مومنی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در حوزه مردمی سازی و کمک خیران مورد تقدیر سازمان ملل و دیگر سازمانهای بین المللی قرار گرفته است، افزود: اصول جمهوری اسلامی این است که با موضوع مواد مخدر چه در حوزه قاچاق داخل و چه در حوزه ترانزیت برخورد کند.