به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری ایلنا، محمد هادی ایمانیه، در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس شرط اصلی و اساسیِ مقابله و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را اقدامات پیوسته و مستمر دانست و افزود: با راهبری شورای فضای مجازی استان، هریک از دستگاه های اجرایی درگیر با حوزه آسیب های اجتماعی و مواد مخدر، نسبت به آماده سازی محتوای مناسب و انتشار آن اقدام کنند.
وی ادامه داد: طبق گزارشات واصل شده و بررسی های انجام شده، شاهد یکی از بهترین عملکردها در فاصله این جلسه و جلسه قبلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در ارتباط با جمع آوری معتادین متجاهر بودیم؛ به همین سبب از همه دستاندرکاران تشکر و قدردانی می کنم.
استاندار فارس تصریح کرد: در مباحث مربوط به آسیب های اجتماعی می بایست از حرکت های سینوسی جلوگیری کنیم؛ به هیچ عنوان قبل از رسیدن به یک نتیجه منطقی و قطعی، سراغ موضوع دیگری نباید رفت. همچنین سطح فعالیت ها و اقدامات نیز نباید کاهش یابد.
وی، هیات اندیشه ورز را مسئول ارائه راهکارهای عملی برای پیشگیری و همچنین مقابله با معتادین با زخم باز، متکدیان و متجاهرین دانست و افزود: با هماهنگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، توقعات مد نظر از فرمانداری ها در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر به ایشان اطلاع رسانی شود؛ پس از آن میزان فعالیت های فرمانداران رصد و جدول مقایسه ای فرمانداری ها اعلام شود.
استاندار فارس اذعان داشت: با توجه به نزدیکی آغاز سال تحصیلی جدید و ورود دانشجویان جدید الورود به دانشگاه ها و همچنین خوابگاههای دانشجویی، هیات اندیشه ورز، پیشنهادات خود را برای این دو حوزه اعلام و به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ابلاغ کند.
وی خواستار هم افزایی شورای مبارزه با مواد مخدر و مدیریت امور روستایی استان مبنی بر شکل گیری این نهاد، در روستاها شد و اظهار داشت: می بایست مشوق ها و جوایزی برای سوت زنی و ارائه گزارش در خصوص کشف مواد مخدر قرار دهیم، مدیریت استان هم در این زمینه همکاری می کند.
ایمانیه در پایان، فرهنگ سازی، آموزش و ارائه صحیح مطالب را یکی از اصلی ترین راه های مقابله با مواد مخدر و سایر آسیب های اجتماعی دانست و افزود: با راهبری شورای فضای مجازی استان، هریک از دستگاه های اجرایی درگیر با حوزه آسیب های اجتماعی و مواد مخدر، نسبت به آماده سازی محتوای مناسب و انتشار آن اقدام کنند.