جستجو

تحکیم خانواده مهم ترین عامل مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

تحکیم خانواده مهم ترین عامل مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

مدیر مرکز مشاوره آرامش پلیس فارس گفت: مهم ترین عامل مقابله با آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری،تحکیم بنیان خانواده است و باید همواره در استتحکام آن تلاش شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از فارس، مدیر مرکز مشاوره و آرامش پلیس استان فارس گفت: رویکرد مشاوره در فرماندهی انتظامی پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی است.

سرهنگ علی رضا ملایی در گفت‌وگو با خبرنگار پرسون در فارس اظهار داشت: اگر خانواده تحکیم یابد بسیاری از مشکلات جامعه به‌ ویژه جرائم و آسیب‌ها کاهش می‌ یابد و در این راستا مراکز مشاوره در فرماندهی انتظامی با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتماد آمیز مردم با پلیس ایجاد شده است.

وی افزود: این مراکز با هدف شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتار‌های ناهنجار و بزهکاری‌ها برای از بین بردن ریشه‌های مشکلات اجتماعی، پیشگیری از آن‌ها، آگاه‌سازی جامعه برای افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره و مددکاری اجتماعی راه‌اندازی شده که بیانگر نگرش جامعه‌ محوری پلیس است و نتیجه کار این مرکز به نحوه مستقیم به تأمین امنیت در جامعه منجر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ‌معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی استان فارس با راه‌اندازی واحدهای آموزشی و مراکز مشاوره تخصصی تلاش می‌ کند تا شناخت و آگاهی جوانان و خانواده‌ها را از آسیب‌ها و جرائم اجتماعی فراروی آن‌ها ارتقاء دهد و گام مؤثری در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بردارد.

مدیر مرکز مشاوره و آرامش پلیس فارس تصریح کرد: از دیگر اقدامات تأثیرگذاری که پلیس فارس به‌ منظور حل مسائل و مشکلات خانوادگی و اجتماعی انجام می‌دهد، ارائه خدمات مشاوره فردی به شهروندان است که این اقدام توسط مشاوران در مرکز مشاوره و دوایر مشاوره و مد کاری اجتماعی کلانتری‌ها صورت می‌ گیرد.

ملایی بیان داشت: مرکز مشاوره پلیس، مراجعان به‌ صورت خود معرف مراجعه می ‌کنند و در زمینه‌های مختلف خانوادگی، حقوقی، فردی، شغلی، تربیتی، ازدواج و … مشاوره فردی دریافت کرده و شهروندان می‌توانند با شماره 32227006 تماس بگیرند و تلفنی نیز نوبت مشاوره دریافت کند، آدرس مرکز مشاوره پلیس فارس میدان حر، روبه‌روی کلانتری 11 زند است.

این مسئول ابراز داشت: سامانه تلفنی صدای مشاور نیز با شماره 96580 آماده ارائه خدمات مشاوره است و شهروندان می‌توانند در صورت تمایل با شماره یادشده تماس به گیرند و از خدمات مشاوره فردی توسط کارشناسان مرکز مشاوره پلیس فارس بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه در کلانتری‌های سطح استان فارس پرونده‌های قضایی ازجمله پرونده‌های خانوادگی، اجتماعی و حقوقی توسط مشاوران و مددکاران اجتماعی کلانتری منجر به سازش می‌گردد، افزود: در 10ماهه سال جاری درمجموع بیش از 57 هزار نفر برای دریافت نفر برای دریافت خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند و در طی همین مدت بیش از 68 درصد از پرونده‌های ارجاعی به مشاوران و مددکاران اجتماعی درکلانتری‌های استان منجر به سازش و مصالحه گردیده است و مطمئناً این موضوع باعث کاهش حجم پرونده‌های قضایی در دادگاه می ‌گردد و در این مورد ضرورت و اهمیت دوایر مشاوره و مددکاری درکلانتری‌ها برای کمک به پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی بسیار اثرگذار و حائز اهمیت است.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *