جستجو

توان کافی برای مدیریت و کاهش آسیب‌های اجتماعی را ندارد

توان کافی برای مدیریت و کاهش آسیب‌های اجتماعی را ندارد

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

بر اساس اولین گردهمایی مراقبان سلامت و مشاوران مدارس که در وزارت بهداشت برگزار شد، دانش‌آموزان در ایران در 4 سال گذشته به دلیل همه‌گیری کووید-19 با مشکلات روانی مواجه بوده‌اند و دانش‌آموزان دختر آسیب بیشتری دیده‌اند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از موج، دکتر تجلی نیا در اولین گردهمایی مراقبان سلامت و مشاوران مدارس که در وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه ویروس کرونا حدود 4 سال است که بر روان جامعه و دانش آموزان اثر گذاشته است، گفت: تحقیقات نشان داده است که هر چه سن ابتلا به کرونا کمتر باشد، آسیب بیشتری به سلامت روان وارد می‌کند و دانش‌آموزان دختر بیشتر از دانش‌آموزان پسر مبتلا می‌شوند

تجلی نیا سپس با تاکید بر اینکه تا زمانی که به سلامت دانش آموزان توجه نشود نمی توان به آموزش موثر دست یافت، خاطرنشان کرد: تعداد کل دانش آموزان کشور در 18 ضرب و بر 100 تقسیم می شود و تعداد دانش آموزان در معرض خطر در کشور به دست می آید. . علاوه بر این، تعداد کل دانش آموزان ضرب در 5 و تقسیم بر 100 تعداد “دانش آموزان پرخطر” را نشان می دهد.

وی ادامه داد: آسیب‌ها و نابسامانی‌های اجتماعی در آموزش و پرورش تولید نمی‌شوند، بلکه در آموزش و پرورش ظاهر می‌شوند و به همین دلیل مدیریت، کاهش و کنترل آن‌ها بدون توان کافی امکان‌پذیر نیست. تجلی نیا افزود: بودجه و حمایت قانونی کافی وجود ندارد و آنچه برای آنها محول شده است، ارجاع دانش آموزان پرخطر است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ائتلاف سراسری نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان از سال 1393 آغاز و مورد تایید حضرت آقا قرار گرفت تا نهادها دور هم جمع شوند و مداخلات موثری داشته باشند. همه دستگاه های این ائتلاف وظایفی دارند و سند 90 درصد از فعالیت های سطح یک پیشگیری را پوشش می دهد. تجلی نیا ابراز امیدواری کرد همه دستگاه ها به وظایف و تعهدات خود عمل کنند تا اهداف در زمینه سلامت و سلامت روان دانش آموزان محقق شود.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *