به گزارش روابط عمومی بنیاد ، رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: سازمان های مردم نهاد در کنار همدیگر و با مشارکت هم قوی می شوند و می توانند کارهای بزرگ انجام دهند.
مصطفی راستینه در جمع نمایندگان سازمان های مردم نهاد اعلام کرد: در ساختار خودمان ضعیف هستیم و کار گروهی را به خوبی نیاموخته ایم، باید با آموزش چنین ضعفی را برطرف کنیم.
وی اذعان داشت: چند 10 هزار سازمان مردم نهاد در کشور وجود دارد، اما اگر فقط 500 مورد از این سمن ها بتوانند در کنار همدیگر کاری انجام دهند می توانند رویدادها و اتفاقات بزرگی را رقم بزنند بدون آنکه نیازی به دولت و نهادهای دولتی داشته باشند.
رئیس بنیاد پیشگیری از اسیب های اجتماعی گفت: بناست 2 همایش مسئولیت اجتماعی در سالن اجلاس سران و عزم ملی در تلار وحدت برگزار شود و برگزاری موفقیت آمیز این 2 همایش نیز مشارکت و همراهی دیگر سازمان های مردم نهاد را می طلبد.
وی تصریح کرد: اینکه هر کسی خود را رهبر می داند و دیگران را قبول ندارد، نقظه ضعف ماست، در حالی که اگر با هم، هم هدف و مسیر شویم، بسیاری از کارها را در کشور می توانیم انجام دهیم.
راستینه ادامه داد: همایش عزم ملی فرصتی است تا همه دستگاه ها درگیر شوند و موسسات فرهنگ ساز و سازمان ها مردم نهاد در کنار هم حضور یابند و هم قول شوند ضمن آنکه آن مراسم، بهانه ای برای بهره برداری از سامانه دیده بان ملی است.
رئیس بنیاد پیشگیری از آسیبب های اجتماعی گفت: سامانه دیده بان ملی باید افتتاح شود، تمام خوراک آن نیز از طریق همین سمن ها تامین می شود، گزارش های مردمی دریافتی را از این طریق باید پیگیری کنیم و با بخش های مختلف دستگاه قضایی و مجلس هماهنگی های لازم انجام گرفته تا این دیده بان ملی، به صورت مردمی اداره و مطالبه گری رخ دهد، کار نو و بزرگی که انجام می شود.
وی افزود: در فاز نخست با مشورت های انجام شده این است که برای نمایندگان مردم فضایی ایجاد شود و مردم درخواست های خود را مستقیم از طریق دیده بان ارسال و رصد شود و آنجا میزان پیگیری نماینده مجلس مشخص شود تا بدانیم نماینده مجلس طی این چهار چه میزان به مردم خدمات داده یا مسائل مردمی را پیگیری کرده است.
راستینه با بیان اینکه فاز نخست با رویکرد رصد فعالیت و عملکرد نمایندگان مجلس شروع می شود، تاکید کرد: در این سامانه می توان میزان رضایت مردم از نمایندگان و خدمات دهی آنان به مردم نیز مشخص و قابل مشاهده است ضمن آنکه به موازات این مساله، در حوزه های نظارتی دیگر، مداخله گری، توانمند ساز یو توسعه اجتماعی که بیشتر هدف این سامانه است نیز فعالیت خواهد کرد.
رئیس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: می توان از طریق سامانه دیده بان در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری ها دخالت کرد، بر عملکردها و مصوبات نظارت داشت و نظارت را به متولیان منتقل ساخت، اگر مستندات باشد می توان قوانینی را که برای مردم مشکل ساز می شود را اصلاح یا باطل کرد.
وی با بیان اینکه رسالت همه ما مطالبه گری و فعالیت در این زمینه است، تاکید کرد: این دیده بان ملی می تواند برای انجام یک کار بزرگ و ملی ابزار مناسبی باشد و همه مردم و سازمان مردم نهاد هر گزارشی را در آن ارسال کنند و پیگیری آن با ماست تا نامه بزنیم و از دستگاه مربوطه پیگیری کنیم.
وی زمان برگزاری همایش عزم ملی را 29 بهمن اعلام کرد.