فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

جستجو

بهره برداری از ۹ مرکز یاورشهر به ظرفیت ۵۰۰۰ نفر در ۸ ماه / چه کسانی پذیرش می‌شوند؟

بهره برداری از ۹ مرکز یاورشهر به ظرفیت ۵۰۰۰ نفر در ۸ ماه / چه کسانی پذیرش می‌شوند؟

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با توجه به اینکه سایر نهاد‌های متولی ساماندهی معتادان متجاهر با شهرداری تهران همکاری نمی‌کنند، اگر شهرداری هم سکوت می‌کرد، شمار معتادان متجاهر تهران به ۳۵ هزار نفر می‌رسید.

احمد احمدی‌صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره وضعیت آسیب‌های اجتماعی در پایتخت اعلام کرد: متاسفانه به دلیل بستر و شرایط اقتصادی و اجتماعی که در تهران وجود دارد؛ موج مهاجرتی از اقصی نقاط کشور و حتی اتباع بیگانه به سمت تهران جریان دارد.

وی مهاجرت اتباع بیگانه به پایتخت را به عنوان یک چالش اجتماعی با روندی افزایشی توصیف کرد و افزود: اقتصاد، فقر، فرهنگ و … موجب شده آسیب‌های احتماعی بروز و ظهور پررنگی داشته باشند؛ تا جایی که یک پدیده به یک مسئله مهم و در نهایت ابر چالش و بحران تبدیل شده است.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی تهران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ قرارگاه اجتماعی با همکاری ۱۴ ارگان و نهاد مربوطه، به منظور رسیدگی به مسائل مرتبط با حوزه اجتماعی تشکیل شد. البته شهرداری تهران متولی ساماندهی و جمع‌آوری آسیب‌های اجتماعی نیست. ۱۴ دستگاه از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر، پلیس، آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، کمیته امداد، بهزیستی و … به صورت مستقیم و بیش از ۲۰ دستگاه هم به صورت غیرمستقیم موظف به پوشش مسئله آسیب‌های اجتماعی هستند.

احمدی‌صدر در راستای اقدامات شهرداری تهران در خصوص ساماندهی معتادان متجاهر عنوان کرد: در مدت ۸ ماه، ۹ مرکز یاور شهر با ظرفیت ۵ هزار نفر ایجاد کردیم. این ظرفیت‌ها به منظور اینکه افراد آسیب‌دیده و معتادان متجاهر حتی منع‌پذیرشی‌ها کف خیابان‌ها نباشند، ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه در یاور شهر ۳ افراد منع پذیرشی نگهداری و ساماندهی می‌شوند، یادآور شد: معتادان متجاهر، سالمندان بالای ۶۵ سال، معتادان دارای زخم‌های باز عفونی، بیماران دارای ایدز و هپاتیت، افراد زیر ۱۸ سال، معلولان منع پذیرش و افراد دارای مشکل اعصاب روان جزء منع پذیرشی‌ها هستند که در مراکز خاص یاور شهر پذیرش و نگهداری می‌شوند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی تهران با بیان اینکه حضور این افراد در سطح شهر موجب رنجش شهروندان شده بود، اذعان کرد: ما در مراکز ایجاد شده تمامی منع پذیرشی‌ها را پذیرفتیم. افراد بالای ۶۵ سال در یاورشهر ۱، زیر ۱۸سال در یاورشهر ۲، منع پذیرشی‌ها در یاورشهر۳، بانوان آسیب‌دیده در یاورشهر ۵، معلولان آسیب‌دیده در یاورشهر ۷ و … نگهداری می‌شوند.

احمدی‌صدر در پایان با بیان اینکه از وزارت بهداشت گرفته تا سایر نهاد‌ها و سازمان‌هایی که متولی ساماندهی معتادان متجاهر هستند با شهرداری تهران برای ساماندهی این افراد همکاری موثری نمی‌کنند، ادامه داد: اگر شهرداری تهران هم مانند نهاد‌های مربوطه مسکوت بود و به این امر ورود نمی‌کرد، تهران به جای ۲۵هزار معتاد متجاهر میزبان ۳۵ هزار نفر بود.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *