جستجو

مشارکت‌های مردمی در توسعه پایدار و پیشگیری از آسیب‌ها نقش دارند

مشارکت‌های مردمی در توسعه پایدار و پیشگیری از آسیب‌ها نقش دارند

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

سرپرست معاونت اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت:مشارکت‌های مردمی از مولفه‌های اساسی توسعه پایدار و رونق تولید است ودر پیشگیری ازآسیب‌های اجتماعی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری مهر، بهادر اسدی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی به همراه دارد.

وی افزود: با تشویق به مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و توسعه، می‌توان به ایجاد جامعه‌ای پایدار و متحد دست پیدا کرد.

اسدی خاطر نشان کرد: با توجه به تأثیرات مثبت و گسترده‌ای که مشارکت‌های مردمی به عنوان یک ابزار قدرتمند در رونق تولید و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد، تقویت و حمایت از آن‌ها باید به عنوان اولویت‌های اصلی سیاست‌گذاران و دولت‌ها در نظر گرفته شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان یادآور شد: مشارکت‌های مردمی می‌توانند به شکل‌های مختلفی بر رونق تولید تأثیر بگذارند، از جمله این تأثیرات می‌توان به افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت همبستگی و اعتماد متقابل و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی اشاره کرد.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مشارکت‌های مردمی، تأثیر آن‌ها بر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، بطوری که این مشارکت‌ها با ایجاد احساس مسئولیت مشترک و تقویت نظام‌های حمایتی در جامعه، می‌توانند به کاهش میزان بزهکاری، اعتیاد و دیگر مشکلات اجتماعی کمک کنند.

اسدی افزود: علاوه بر این، فعالیت‌های مشارکتی می‌توانند به افراد کمک کنند تا مهارت‌های جدیدی کسب کرده و در نتیجه، از طریق اشتغال‌زایی، به بهبود وضعیت اقتصادی خود بپردازند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه اقتصادی دارند، افزود: مشارکت مردمی می‌تواند به ایجاد کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، تقویت بخش‌های کشاورزی و صنعتی و ارتقا سطح زندگی عمومی کمک کند.

اسدی با بیان اینکه این مشارکت‌ها می‌توانند به ارتقای سطح آگاهی در جامعه منجر شوند، تصریح کرد: فعالیت‌های مردمی می‌توانند از طریق تشویق به خرید محصولات محلی و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک به تقویت اقتصاد محلی نیز کمک کنند که این امر می‌تواند در ایجاد شغل و کاهش مهاجرت از مناطق روستایی به شهرها نقش مؤثری ایفا نماید.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *