قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: جمهوری اسلامی پس از چهار دهه تلاش امروز در حوزههای مختلف پیشگیری، مقابله و درمان اعتیاد و مواد مخدر به خودکفایی رسیده و نیاز به خارج ندارد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از ایرنا، علیرضا کاظمی روز چهارشنبه در نمایشگاه توانمندی مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر که با حضور شرکتهای دانشبنیان برگزار شد، افزود: خوشبختانه امروز به یاری متخصصان و جوانان دستاوردهای علمی گستردهای در مقابله با آسیب اعتیاد و مخدر داریم که ما را از کشورهای دیگر بی نیاز میکند.
وی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان نقش بسزایی در رفع نیازهای ما داشته اند، گفت: امروز تولیدات حوزه درمان و مقابله با مواد مخدر قابلیت صادرات به کشورهای دیگر حتی کشورهای پیشرفته را دارند.
درمان اعتیاد با تکیه بر تولیدات داخلی
کاظمی تاکید کرد: امروز در کشور بدون حتی نیاز به یک داروی خارجی و فقط با تکیه بر تولیدات داخلی تمامی مراحل درمان اعتیاد انجام می شود که کمترین میزان هزینه و عوارض را برای بیمار به همراه دارد، داروهایی که توسط شرکتهای دانشبنیان ما تولید می شود کاملا با مشابههای خارجی آن رقابت و در برخی موارد توسعه یافته تر است.
به گفته او، در حوزه پیشگیری و مقابله به خصوص کشفیات نیز تمامی نیازهای ما در داخل تولید میشود و به طور کامل احتیاج ما به خارج برطرف شده است.
وی این دستاوردها را نتیجه تحریمهای بی رحمانه و خودباوری علمی متخصصان داخلی دانست و افزود: یکی از دغدغههای اصلی ما مردمی سازی و ارتباط مستمر شرکتهای دانشبنیان و مراکز درمان و پیشگیری و همچنین نهادهای مقابلهای است که این نمایشگاهها فرصتی مناسبی برای این ارتباط است.
سرپرست دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در حاشیه نمایشگاه اظهار داشت: در وهله اول این نمایشگاهی که یکروزه است، براساس نیازمندی ستاد تنظیم و تدوین شد و طبق این نیازمندی ها به شرکت های دانش بنیان در راستای نیازهای حوزه آسیب مخدر فراخوان داده شد تا شرکتهای تولید کننده برای تایمن نیازمندیهای ستاد اعلام آمادگی کنند.
مهدی جواهری ادامه داد: طبق فراخوانی که داده شد بیش از ۱۰۰ شرکت در راستای رفع نیاز حوزه پیشگیری، مقابله و درمان اعتیاد و مخدر اعلام آمادگی کردند که بیش از ۲۰ شرکت در نمایشگاه توانمندی حاضر شده و باقی شرکت ها نیز با ستاد همکاری خواهند داشت.
وی یکی از اهداف نمایشگاه را ایجاد ارتباط میان شرکتهای دانش بنیان با دستگاههای دارای تکلیف در حوزه اعتیاد و مواد مخدر عنوان کرد و در این باره گفت که تولیداتی که نیازهای آن دستگاهها را برطرف کند به طور مستقیم تامین شود.
به گفته سرپرست دفتر تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر، محصولاتی که در این نمایشگاه ارائه شد و گستره متنوعی از تولیدات شرکتهای دانش بنیان به خصوص در حوزه درمان را در برداشت، بسیار توسعه یافته و به راحتی این تولیدات می توانند با رقبای خارجی خود چه از لحاظ کیفیت و چه از نظر قیمت رقابت کنند.