جستجو

تشکیل کنشگران اجتماعی محله‌محور در حوزه آسیب‌های اجتماعی

تشکیل کنشگران اجتماعی محله‌محور در حوزه آسیب‌های اجتماعی

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری فارس، مسؤول موسسه یاریگران شمیم از عقد تفاهم‌نامه بین قرارگاه تحول اجتماعی با شورای مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: تربیت نیروی انسانی و تشکیل شبکه‌‌ای از کنشگران اجتماعی به صورت محله‌ای از اهداف این تفاهم‌نامه است.

مهدی رفیعی، مسؤول موسسه یاریگران شمیم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان از عقد تفاهم‌نامه یک‌ساله بین شورای مبارزه با مواد مخدر استان با موسسه یاریگران شمیم خبر داد و اظهار کرد: این موسسه مردمی با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص ذیل قرارگاه تحول اجتماعی فعالیت می‌کند.

مسؤول موسسه یاریگران شمیم، اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی مفاسد اجتماعی و در کل آسیب‌های اجتماعی را حوزه‌های کاری این موسسه اعلام و تصریح کرد: قرارگاه تحول اجتماعی در این حوزه‌ها فعالیت و سپس در صدد استفاده از ظرفیت حاکمیت است تا بتوان از این ظرفیت در این بخش که بهره‌مندی از نیروهای تخصصی است بهره‌مند شد.

وی با تاکید بر اینکه ذات فعالیت شمیم گزارش محور نیست از این رو اولویت کار خود را به کار میدانی داده است، ادامه داد: هدف قرارگاه تحول بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی در حوزه آسیب‌های اجتماعی است.

رفیعی از فعالیت موسسه شمیم و قرارگاه تحول اجتماعی به صورت محله‌محوری خبر داد و افزود: انتخاب افراد محله، برای انجام کار از رویکردهای این موسسه است تا وقتی که افراد موسسه از محله رفتند، خود مردم از طریق شبکه کنشگری ایجاد شده پیگیر امور باشند.

مسؤول موسسه یاریگران شمیم شکل‌گیری شبکه محله‌محور با برگزاری «رویداد ناجی» و شناسایی محلی‌ها و فعالان این حوزه از محورهای تفاهم بین شمیم با شورای مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد و گفت: بعد از این مراحل اقدام به توانمندسازی هسته‌های شکل گرفته خواهد شد.

وی با تاکید بر اصلاح و توانمندسازی شبکه‌های شکل گرفته کنشگران اجتماعی در همه امور از جمله گفتمان و هویت‌بخشی افزود: گلوگاه حوزه اعتیاد، مبارزه و پیشگیری است و درمان و صیانت هم در لایه‌های دیگر قرار دارد هر چند پیشگیری باید بیشتر از همه گلوگاه‌ها مد نظر قرار گیرد که در کشور ما این‌گونه نیست.

رفیعی تکریم از خانواده‌های شهدای مبارزه با اعتیاد را از جمله راه‌کارهای کمک به حوزه پیشگیری دانست و گفت: در این حیطه المانی تهیه و در سطح شهر اجرا خواهد شد.

مسؤول موسسه یاریگران شمیم به اقدامات فرهنگی و هنری پیش‌بینی شده در این تفاهم‌نامه اشاره و تصریح کرد: در این حیطه یک بازی طراحی شده که در مراحل آخر طراحی قرار دارد، ضمن اینکه در این حوزه از شاعران هم دعوت به همکاری خواهد شد تا بتوان نسبت به تلطیف اوضاع اقدام کرد و همچنین در حوزه ورزش هم جام «مدافعان جان» با شعار مقابله با اعتیاد هم برگزار می‌شود.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *