قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: آگاهیبخشی و آموزش مهارت نه گفتن به مصرفموادمخدر در قشر نوجوانان و جوانان از اهداف برگزاری دومین نمایشگاه یاریگران زندگی است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری مهر، محمد زارعی با اشاره به اهداف برگزاری دومین نمایشگاه «یاریگران زندگی» اظهار کرد: امسال تلاش کردیم با بهرهگیری از تجارب موفق یا احیاناً برطرف کردن نواقص موجود نمایشگاه سال گذشته، نمایشگاه جاری «یاریگران زندگی» را ترتیب دهیم.
وی یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه را آگاهیبخشی به جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد که نسبت به این امر توفیقات مدنظر محقق شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به همکاری وزارت آموزش و پرورش به ویژه آموزش و پرورش شهر تهران در برگزاری دومین نمایشگاه یاریگران زندگی، گفت: نمایشگاه مذکور عمومی است و تمام اقشار جامعه میتوانند از آن استفاده کنند اما عمده جامعه هدف ما در این نمایشگاه دانشآموزان مدارس تهران، نوجوانان و جوانان هستند.
زارعی، امر پیشگیری را یکی از موضوعات بسیار مهم برشمرد که در ستاد مبارزه با مواد مخدر سرلوحه کار قرار گرفته و تصریح کرد: لازمه امر پیشگیری، دانش، آگاهیبخشی و ارتقا بسیاری از مهارتهای زندگی برای جامعه هدفمان یعنی نوجوانان و جوانان است که در این نمایشگاه به همین منظور یعنی ارتقا دانش و آگاهی نوجوانان و جوانان برنامهریزی کردیم.
وی ادامه داد: در غرفههای دومین نمایشگاه یاریگران زندگی، از مشاوران و متخصصان امر دعوت به عمل آمده تا بتوانیم اطلاعات و آگاهیهای لازم را در موضوعات مختلف به جامعه هدف ارائه کنیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، ارتقای مهارتهای جوانان را از دیگر موضوعات حائز اهمیت در کنار آگاهیبخشی و ارائه مشاوره به آنها دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهارتها، برخورد واقعی با برخی از آسیبهای اجتماعی است؛ ما مصاحبههایی با قشر جوان که به بلای خانمانسوز اعتیاد گرفتار شدند، داشتیم که عمده این افراد اعلام کردند اساساً یا نمیدانستند با یک بار مصرف مواد مخدر معتاد میشوند یا بعضاً عنوان کردند که از آسیبهای مصرف مواد مخدر مطلع بودند اما قدرت «نه گفتن» به همسالان یا دوستان خود را به جهت متهم شدن به ترسو بودن یا بزدلی، نداشتند.
زارعی در پایان متذکر شد: یکی از موضوعات دنبال شده توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر در دومین نمایشگاه یاریگران زندگی، آموختن مهارت نه گفتن به آنها است تا بتوانند از این قدرت، در مواجه منطقی و برخورد با آسیبها بهرهگیری کنند.