فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

جستجو

پیاده روی و یوگا داروهای خوبی برای افسردگی هستند

پیاده روی و یوگا داروهای خوبی برای افسردگی هستند

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی میباشد

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد پیاده روی، آهسته دویدن، یوگا یا تمرینات قدرتی موثرترین تمرینات برای کاهش افسردگی هستند.

پیاده روی و یوگا داروهای خوبی برای افسردگی هستند

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از سلامت نیوز، طبق بررسی شواهد، این فعالیت‌ها می‌توانند به تنهایی یا همراه با دارو و روان درمانی بکار گرفته شوند.

سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان افسردگی دارند. در حالی که ورزش اغلب برای مقابله با افسردگی توصیه می‌شود، دستورالعمل‌های درمانی و تحقیقات قبلی در مورد بهترین راه‌های تجویز آن برای افسردگی متفاوت است.

محققان در استرالیا و اروپا ۲۱۸ کارآزمایی تصادفی شده را بررسی کردند که ورزش را با سایر درمان‌های افسردگی مقایسه کرده بودند. این مطالعات شامل بیش از ۱۴۱۰۰ شرکت کننده بود.

هنگامی که ورزش با داروهای ضد افسردگی SSRI یا روان درمانی ترکیب شده بود، محققان فواید معنی داری پیدا کردند که نشان می‌داد ورزش کردن می‌تواند در کنار این درمان‌های شناخته شده مفید باشد.

محققان کاهش شدید افسردگی را در رابطه با انجام حرکات موزون و کاهش متوسط را در رابطه با پیاده روی یا دویدن آهسته، یوگا، تمرینات قدرتی، تمرینات هوازی ترکیبی و تای چی یا چیگونگ گزارش کردند.

این مطالعه نشان داد در حالی که پیاده روی یا آهسته دویدن به مردان و زنان کمک می‌کند، زنان از تمرینات قدرتی و مردان از یوگا یا چی گونگ بهره بیشتری می‌برند. یوگا در افراد مسن مؤثرتر بود، در حالی که تمرینات قدرتی در بین جوانان بهترین نتیجه را داشت.

محققان گفتند ورزش کردن به تنهایی یا گروهی مزایای مشابهی داشت.

نویسندگان این مطالعه در یک نشریه خبری گفتند: «یافته‌های ما از گنجاندن ورزش به‌عنوان بخشی از دستورالعمل‌های بالینی برای افسردگی، به‌ویژه ورزش با شدت شدید حمایت می‌کند».

«خوان آنجل بلون»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه مالاگا در اسپانیا، می‌گوید: «پزشکان مراقبت‌های اولیه اکنون می‌توانند ورزش، روان‌درمانی یا داروهای ضد افسردگی را به عنوان جایگزین‌های مستقل برای بزرگسالان مبتلا به افسردگی خفیف یا متوسط توصیه کنند.»

اما، او گفت ورزش منظم می‌تواند برای افراد مبتلا به افسردگی چالش برانگیز باشد و مطالعات بیشتری برای ارزیابی برنامه‌های فعالیت بدنی برای افراد مبتلا به افسردگی مورد نیاز است.