به گفته پزشکان تغییر در میزان فعالیت بدنی و کاهش وزن و تغییر سبک زندگی میتواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از سلامت نیوز، ادرار مکرر، احساس تشنگی و خستگی شدید علائم دیابت ۲ است که آهسته در فرد بروز کرده و برخی اوقات فرد متوجه بیماری نمیشود. اما به گفته پزشکان تغییر در میزان فعالیت بدنی و کاهش وزن و تغییر سبک زندگی میتواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
گفتنی است چربی اثربخشی انسولین را کاهش میدهد بنابراین حفظ یک سبک زندگی سالم در این زمینه برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ ضروری است.
تغییر در رژیم غذایی و خوردن غذای سالم با کربوهیدرات، قند و چربی اشباع شده کم و هم زمان استفاده بیشتر از میوه و سبزی توصیه میشود.
انجام فعالیت ورزشی به مدت ۳۰ دقیقه چند بار در هفته مفید است.
اگر این نکات رعایت شود یک فرد میتواند دیابت نگیرد یا دیر بگیرد و در صورت ابتلا، مثل انسان عادی زندگی کند.
دیابت نوع ۲ زمانی اتفاق میافتد که بدن شما تولید انسولین کافی را متوقف میکند یا به درستی از آن استفاده نمیکند. مورد دوم به عنوان “مقاومت به انسولین” شناخته میشود. وقتی فردی مقاوم به انسولین باشد، تنظیم سطح قند خون برای او دشوارتر میشود. دیابت نوع ۲ یک اختلال ارثی در نظر گرفته نمیشود، اما اگر یکی از بستگان درجه یک به این عارضه مبتلا باشد، احتمال ابتلا به آن بسیار بیشتر است.