فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

جستجو
جستجو

برنامه هفتم باید به کنترل آسیب های اجتماعی توجه کند

برنامه هفتم باید به کنترل آسیب های اجتماعی توجه کند

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد

معاون وزیر کشور گفت: در برنامه توسعه هفتم برای چشم‌انداز کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی هدف گذاری خواهد شد با این وجود هنوز رقمی در این زمینه اعلام نشده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از خبرگزاری مهر،  محمد عباسی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان اجتماعی در حاشیه یکصد وپنجاه و نهمین نشست شورای اجتماعی کشور گفت: در برنامه توسعه هفتم برای چشم‌انداز کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی هدف گذاری خواهد شد با این وجود هنوز رقمی در این زمینه اعلام نشده است.

وی افزود: تعدادی از آسیب‌های اجتماعی شامل طلاق، اعتیاد، سکونتگاه‌ها و نقاط بحرانی و مفاسد اخلاقی به عنوان آسیب‌هایی که فزاینده و مؤثر در باقی مسائل اجتماعی هستند، با اولویت از جانب رهبر معظم انقلاب سال‌ها قبل عنوان شد و به دولت وقت تاکید فرمودند که نسبت به کنترل آسیب‌های اجتماعی به خصوص این آسیب‌ها اقدام کنند.

وی در خصوص هدف گذاری برای کاهش سالانه آسیب‌های اجتماعی به خصوص طلاق اشاره کرد و اظهارداشت: درصد مشخصی نداریم اما در قانون برنامه هفتم که هنوز تصویب نشده، رقمی برای هدف گذاری در این زمینه ذکر شده است.

عباسی در خصوص موضوع جلسه شورای امور اجتماعی کشور در زمینه کنترل آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه‌ها اظهارداشت: توجه به برخی گروه‌ها مانند نظام دانش آموزی، دانشجویی و کارگری به دلیل حجم، اثرگذاری و جمعیتشان اهمیت بیشتری دارند لذا ما برنامه دقیق‌تری را در شورای اجتماعی برای این گروه‌ها برنامه ریزی کرده ایم که هر جلسه‌ای متولیان آن حاضر می‌شوند و دغدغه‌ها و پیشنهادات را مطرح می‌کنند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: در جلسه امروز موضوع مربوط به حضور اجتماعی دانشجویان، مداخله در کاهش بخشی از مشکلاتی که در نظام دانشجویی ممکن است وجود داشته باشد، زمینه‌های فساد که در دانشگاه‌ها قلیل است اما باید مراقبت کرد که گسترش پیدا نکند و بخشی از مسائل روحی و روانی در هر نسلی به خصوص دانشجویان ممکن است به وجود بیاید، بحث شد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این در خصوص برخی اختلالات روانی که می‌تواند هم در نظام تحصیلی و هم در پیشرفت دانشجویان مؤثر باشد، برنامه‌های تجمیعی نهادها، وزارت خانه‌های مربوطه و دانشگاه‌ها و سمینارهایی که باید مباحث فکری و معرفتی آنان را در کنار خلاقیتشان تقویت کند بحث و بررسی شد.

عباسی ادامه داد: هر مقدار آسیب‌های اجتماعی رشد کند، مسائل رشد دهنده نظام دانشجویی کاهش پیدا می‌کند، به این دلیل یک تذکر اجمالی داده شد و خود دانشگاه‌ها، وزارت علوم، وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد نسبت به برخی آسیب‌های شکل گرفته گزارش‌هایی دادند اما به تعبیر رئیس جمهور همین مقدار کم آسیب‌های اجتماعی هم زیبنده نظام اسلامی ما نیست.

معاون وزیر کشور گفت: بنا شد که از همسالان نظام دانشجویی با عنوان همیاران سلامت در محیط‌های دانشجویی که به عنوان کنشگران فرهنگی و اجتماعی فعال هستند و نیز تشکل‌ها، به عنوان حلقه‌های میانی دانشجویان و تصمیم گیران استفاده شود.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *