فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران، بر همه مردم پاک پندار و نیک کردار خجسته باد

جستجو

استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه به عنوان مراکز مشاوره اجتماعی

استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه به عنوان مراکز مشاوره اجتماعی

این مطلب تهیه و تنظیم شده توسط روابط عمومی بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی می‌باشد

به گزارش روابط عمومی بنیاد به نقل از اوقاف، رییس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه می‌تواند با حمایت از مراکز مشاوره ای در قالب بقاع متبرکه به عنوان پایلوت، آسیب های فرهنگی و اجتماعی موضوعات مربوطه را رصد کنند و در صورت به نتیجه رسیدن در سطح ملی به انجام برساند.

مصطفی راستینه با تاکید بر اینکه آموزش و مشاوره باید برای کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در تمامی دستگاه های اجرایی و غیره مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت: بحث آموزش و مشاوره یکی از موضوعات بسیار مهم و تاثیر گذار در هر نهاد و دستگاه اجرایی است.

وی با تأکید بر اینکه هرچه مردم در کنار ما باشند و بتوانیم اعتماد آنها را جلب کنیم، اتفاق‌های خوبی رقم خواهد خورد، اظهار داشت: باید بی اعتمادی را از مردم بگیریم و کاری کنیم در کنار موسسات فعال قرار بگیرند.

رییس بنیاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ادامه داد: موضوع دیگر آسیب شناسی است که به عنوان اصل پیشگیری باید مد نظر قرار گیرد، بحث خیرین و اشخاصی است که حاضرند بدون توقع و چشم داشتی در راستای آموزش و مشاوره هزینه کنند که در نهایت سبب کاهش التهابات جامعه خواهند شد که این دسته از مردم نیز باید بیش از این مورد توجه قرار گیرند.

راستینه افزود: با توجه به شرایط موجود بسیاری از ما نیاز به امر مشاوره داریم که در این ارتباط سازمان اوقاف و امور خیریه می تواند با حمایت از مراکز مشاوره ای در قالب بقاع متبرکه به عنوان پایلوت، آسیب های فرهنگی و اجتماعی موضوعات مربوطه را رصد کنند و در صورت به نتیجه رسیدن در سطح ملی به انجام برسانند.

نیازمند تشکیل اتاق فکر در بحث فرهنگی و اجتماعی هستیم

رییس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با تاکید بر اینکه برای پیشبرد اهداف نیازمند تشکیل اتاق فکر در زمینه های حساس و تاثیر گذار هستیم، گفت: برگزاری دوره های مختلف آموزشی در قبال مسائل مختلف جامعه تاثیر بسزایی در کنترل موضوعات مختلف جامعه خواهد داشت.

راستینه با تاکید بر اینکه باید با یکپارچه سازی اقدامات و فعالیت ها از جزیره‌ای کار کردن خارج شویم، اظهار داشت: یکی از مسائل بسیار مهم و تاثیر گذار که سبب سرعت بخشیدن به رسیدن اهداف شده و به نوعی هزینه ها را نیز کاهش خواهد، جزیره ای عمل نکردن است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه جزیره ای عمل کردن نهادها و دستگاههای اجرایی علاوه بر اینکه سبب توسعه و شکوفایی نخواهد شد بلکه به کشور نیز لطمه خواهد زد، بیان داشت: در این میان اگر در خصوص بحث آموزش کم توجهی صورت گیرد سبب ایجاد بحران و افزایش آسیب های اجتماعی در تمامی عرصه ها به خصوص مسایل فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.

مدیر بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با بیان اینکه بحث آموزش و مشاوره باید به صورت جدی در برنامه تمامی دستگاه‌ها و نهادها گنجانده شده و آمار و اطلاعات واقعی جامعه به صورت دقیق و بدور از هر گونه سیاه نمایی یا بزرگ نمایی در اختیار مردم قرار گیرد، افزود: اطلاع رسانی غیر واقعی در نهایت سبب ایجاد آسیب های فرهنگی و اجتماعی خواهد شد که برای رفع آن نیازمند کمک از نهادهای انتظامی و امنیتی خواهیم شد.

راستینه اظهار داشت: در این ارتباط سمن ها با مشارکت نهادهای حاکمیتی در جلب اعتماد مردمی نقش و تاثیر بسزایی برای اجرای طرح های فرهنگی و اجتماعی در قالب کاهش آسیب های اجتماعی و پیشبرد اهداف دارند که باید بیش از این مورد توجه قرار گیرند.

رییس بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با تاکید بر اینکه رسانه ها در پیشبرد اهداف نهادها و دستگاه های اجرایی نقش بسزایی دارند، گفت: اقدامات آموزشی و پرورشی از مهم ترین موضوعاتی است که مسئولان باید بیش از هر موردی به آن توجه کنند.

LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *